Üzemeltető

Boskovits Richárd e.v.

Székhely: 5516 Körösladány, Bartók Béla utca 15
Adószám: 68946555-1-24
Nyilvántartási szám: 52476503
Statisztikai számjel: 68946555-631123109

E-mail: web@saturnstudio.hu
Tel.: +3620/378-54-92 (Csak megrendelés vagy időpont foglalás)
Hibabejelentés: Jelentkezz be!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Saturn Web & Foto Studio®

© 2018 - 2020 - Minden Jog Fenntartva!

Lájkold oldalunkat!

Ha még nem tetted kérjük lájkold oldalunkat!

REGISZTRÁCIÓ

Bejelentkezés

Fotózáson való részvétel feltételei
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TEDD VÁLLALKOZÁSODAT ELÉRHETŐVÉ

Vállalkozásod életében kiemelkedően fontos az online jelenlét. Legyél elérhető az interneten potenciális ügyfeleid számára és fedd le a tevékenységedhez kapcsolódó piacot. Céljaidnak és igényeidnek megfelelő honlapot készítjük el számodra.

Kapcsolódj Te is a globális piachoz

Neked is mint minden vállalkozás tulajdonosának elsődleges célja, hogy az elsők közt szerepeljen a keresési találatokban, illetve, hogy a közösségi média platformok megfelelő helyen jelenítsék meg hirdetésedet. Első lépés, hogy ez kiválóan működjön egy SEO és technikai szempontból tökéletesen felépített honlap, mely meglapozza hirdetéseid sikerét.

Szerezzen honlapod új ügyfeleket

Egy profi weboldal folyamatos bevételt és növekvő ügyfélszámot garantál, de tudjuk mindannyian, hogy egy honlapot karban is kell tartani. Mi ezt is leegyszerűsítjük számodra! Új vagy felújított honlapodhoz biztosítunk egy egyszerű, könnyen kezelhető vizuális felületet, melyet rövid idő alatt megtanulhatsz kezelni és bármikor, bárhol frissítheted weboldalad tartalmát, hogy az oldalon megtalálható információk mindig naprakészek legyenek.

Legyen a Te honlapod is biztonságos

Manapság nem lehet elég gondot fordítani a biztonság kérdésére így mi is folyamatosan fejlesztünk és odafigyelünk az adatbiztonságra mint elsődleges tényezőre.